Stadion S22 Classic Expo 2022

Tohoto krasavce jsme renovovali pro aukci historických vozidel Retro Garáž exkluzivně v rámci výstavy Glasurit Classic Expo, která je součástí akce Prague Car Festival. Glasurit Classic Expo se koná v posledním říjnovém víkendu, tedy 29. – 30. 10. 2022.

Samotné aukce historických vozidel budou probíhat v neděli 30. 10. 2022 od 13:00 hod.

Retro Garáž je nejznámější aukční síň v ČR zaměřená výlučně na historická vozidla. Pravidelně přinášíme naprosto unikátní a nevšední zážitek v podobě živých aukcí auto-moto veteránů, kterým se věnujeme již od roku 2017.

Podzimní velmi pestrá aukční nabídka bude dražitele lákat na veterány v původním stavu, projekty na renovaci, ale i precizně zrestaurované kusy.

Přijďte si přihodit a zažít ten adrenalin i Vy!


Popis renovace stroje:

Motocykl kompletně rozebrán, rám, blatníky a lakované části otryskány vodním paprskem na základní kov, poté provedena klempířská práce, žádné laminování!

Teprve pak nově nalakováno kvalitním vypalovaným lakem. Jednotlivé díly rozebrány, vyčištěny, původní středy kol vyleštěny, vyměněna ložiska, nový výplet a původní ráfky nově pochromovány, samozřejmě nové duše a pneumatiky. Řidítka vybroušena a poté také nově pochromována. Nové lanovody a elektroinstalace.

Všechny spojovací prvky pozinkovány, nebo pochromovány. Motor rozebrán a chemicky vyčištěn a vyleštěn, vyměněny díly převodky a zapalování. Samozřejmostí je nová klika, výbrus válce, nová ložiska a gufera. Moped ve stavu “bez náplní”, tedy vhodný k vystavení ve sbírce, či v obývacím pokoji. Součástí prodeje je ale i případné zprovoznění pro nového majitele.